Vacatures en/of stages

Vacatures en/of stages

Oosten Project Management is regelmatig op zoek naar enthousiaste en betrokken collega’s. Wij werken vanuit een ambitieus ondernemingsplan, gericht op verdere professionalisering en een beperkte groei.

Bij Oosten Project Management werken 8 mensen in een plezierige werksfeer.

Werken bij Oosten Project Management betekent:

 • een uitdagende baan;
 • een prettige en inspirerende werkomgeving;
 • goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Vacature

Vacature Bedrijfsleider

Functie inhoud

Innovatief, ervaren in de woningbouw en/of sloop (onderhoud, renovatie en deel- en totaalsloop) en/of ervaren in industriële (proces) techniek (service en onderhoud, in bedrijfstelling, industriële automatisering), situationeel leiderschap, strategisch en vernieuwend kunnen denken: dat is in het kort wat wij zoeken in een nieuwe collega. Voel jij je aangesproken? Lees dan vooral verder.

Over Oosten Project Management: is een kleine ambitieuze organisatie, gericht op het strategisch voorbereiden voor renoveren en onderhouden van vastgoed, civiele- en industriële objecten op innovatieve en pragmatische wijze. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamisch. Met onze betrokken medewerkers blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Oosten Project Management heeft het streven om continu vernieuwend te zijn binnen de kaders van wet- en regelgeving.

Nu de gehele Oosten Project Management flink groeit, is het des te belangrijker dan wij blijven investeren in innovatie en leiderschap. Daarom zijn wij op zoek naar een:

Innovatieve Bedrijfsleider (40 uur p.w. Franeker)

Jouw missie en toekomstige werkdag
Vernieuwend denken en verbindend leiding geven wordt jouw missie. Niets is ons te gek. Wij staan te wachten op jouw ideeën! Binnen Oosten Project Management willen wij duurzame, innovatieve technische concepten ontwikkelen in de bestaande asbest- en milieu-omgeving. Als Bedrijfsleider ga je hier een cruciale rol in spelen. Je vertaalt de behoeftes van de klant naar slimme, technische en duurzame oplossingen. Jij wordt de initiator, en zorgt ervoor dat jouw ideeën, in overleg met het management, worden uitgevoerd. Gezamenlijk hebben wij één doel: Oosten Project Management nog verder professionaliseren en uitbreiden om onze opdrachtgevers nog beter te bedienen.

Naast het bedenken van nieuwe en innovatieve concepten, ben je ook medeverantwoordelijk voor de dagelijkse werkprocessen waaronder de buitendienst en secretariaat. Jij zorgt ervoor dat het team floreert. Je bent een leider en een teamspeler. Daarnaast geef je richting aan de ontwikkeling van de verkooprealisatie op technisch en commercieel vlak. Je staat in direct contact met onze brede schare aan opdrachtgevers. Ons werkgebied betreft geheel Nederland.

Functie eisen

De ideale kandidaat
Denk jij dé uitgewezen persoon te zijn om deze rol te vervullen, en word jij enthousiast van bovenstaande beschrijving, dan komen we graag met jou in contact. Naast het hebben van innovatieve ideeën, zijn er nog een aantal andere criteria die wij belangrijk vinden, namelijk:

- Het beschikken over een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau bijvoorbeeld in de richtingen    engineering, bouwkunde, commerciële techniek, civiele techniek, milieukunde en/of laboratorium;  
- Minimaal 3-5 jaar relevante leiderschaps- en commerciële ervaring, mensen om je heen kunnen inspireren, in beweging kunnen brengen en aan je kunnen binden;
- Ervaring in het adviseren van klanten;
- Het hebben van ervaring met asbestinventarisaties en/of asbestverwijdering, Arbo wet- en regelgeving is een pré

Geboden wordt

Werken bij Oosten Project Management betekent werken bij een betrouwbare, financieel stabiele organisatie met een open en collegiale sfeer. Een organisatie waarin innovatie en vakmanschap elkaar versterken. Een persoonlijke benadering en passie voor de omgeving zijn de bouwstenen van ons beleid. De medewerkers van Oosten Project Management zijn betrouwbaar, innovatief, collegiaal, gedreven en wij zoeken dito collega’s. Wij vragen veel van je, maar we bieden ook veel. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen en je hebt volop studiemogelijkheden. Daarnaast zijn wij van mening dat geld niet gelukkig maakt, maar te weinig geld maakt wel ongelukkig. Daarom ontvang je een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Een auto, telefoon, laptop én gratis leuke collega’s horen daar bij.

Overig

Voor vragen over de vacature, kan contact worden opgenomen met Rein Oosten: 06-29159639.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Oosten Project Management

De medewerkers zijn het 'menselijk kapitaal' van Oosten Project Management. Hun kwaliteiten maken de marktpositie van Oosten Project Management sterk en de kwaliteit van haar projecten en diensten goed. Zij zorgen ervoor dat Oosten Project Management het rendement verder kan verhogen. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Oosten Project Management streeft naar een open bedrijfscultuur en een positieve sfeer. Hier voelen de meest uiteenlopende talenten en karakters zich thuis en krijgt talent alle kans. De verantwoordelijkheid ligt daar waar die hoort te liggen: bij de medewerker. Dat werkt prettig en goed en draagt bij aan een positief werkklimaat: hierdoor halen medewerkers energie en voldoening uit hun werk. Talentvolle, ambitieuze medewerkers die kunnen bijdragen aan de groei en winstgevendheid van de diensten en projecten van Oosten Project Management zijn van harte welkom!

Contact

 • Telefoon (buiten kantooruren):
  06-29159639
 • Telefoon (tijdens kantooruren):
  0518-764050
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingtijden

 • Maandag
  09:00 - 17:00
 • Dinsdag
  09:00 - 17:00
 • Woensdag
  09:00 - 17:00
 • Donderdag
  09:00 - 17:00
 • Vrijdag
  09:00 - 17:00
Oosten Project Management