Geschiedenis

Oosten Project Management

Nederland telt veel asbestinventarisatiebedrijven. Elk asbestinventarisatiebedrijf heeft eigen producten/diensten met unieke kenmerken. De verschillen hierbij zitten bijvoorbeeld in de individuele kwaliteiten. Of de mate van kennis van relevante wet- en/of regelgeving. De aanpak van Oosten Project Management kan worden gekenmerkt als pragmatisch en no-nonsense. Uitgangspunt is de vertaling van theoretische management- ideeën en methoden naar op maat gesneden en werkbare oplossingen.

Waarom Oosten Project Management

  • Oosten Project Management is sterk in het combineren van vakkennis.
  • Binnen ons advies en onderzoek worden de zaken gecombineerd tot een werkbare aanpak.
  • Het hanteren van eenvoudige basisprincipes als het maken en nakomen van duidelijke afspraken, heldere keuzen durven maken en consequent zijn.
  • Onafhankelijke adviseurs die uw informeren/adviseren over meerdere opties en oplossingen.

U kunt niet overal verstand van hebben. En wij kunnen ons voorstellen dat u van asbest en inventarisaties misschien geen verstand wilt hebben! Het kan ook zo zijn dat er behoefte is om wél meer verstand van Asbest te verkrijgen. Daarom is het verstandig om u te laten bijstaan door een deskundig asbestadviseur. Ook voor een cursus met betrekkking tot Asbest kunt u bij ons terecht zodat u verstand van Asbest kunt krijgen.