Oosten Project Management

Oosten Project Management is dé kennispartner voor het inrichten van processen die bijdragen aan een veilige, gezonde en milieubewuste woon- en werkomgeving.

Samen creëren we...

Samen creëren we…
Veilige(re), efficiënte(re) en duurzame(re) resultaten met moderne managementmethoden.

Oosten Project Management is vooralsnog als enig Nederlands bedrijf opgenomen in het register van NORAC, the National Organisation of Asbestos Consultants.

Met een netwerk vol gepassioneerde en ervaren professionals met ieder een eigen expertise houden we ons dagelijks bezig met het creëren van veilige, gezonde en milieubewuste woon- en werkomgevingen. Vanuit onze hoofdstad voorziet OPM consultants u van hoogwaardige adviesdiensten en projectmanagementoplossingen zodat u zeker bent dat uw projecten voldoen aan ook de strengste normen en voorschriften

Een ervaren team van professionals staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces of project. Van het identificeren en beoordelen van asbestrisico’s tot het ontwikkelen van effectieve beheerplannen en het coördineren van saneringsprojecten, Wij zorgen voor een naadloze en efficiënte uitvoering! Ideeën om processen en projecten eenvoudiger en kostenefficiënter te laten verlopen? Onze diensten zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en we werken nauw samen met u om de best mogelijke oplossingen te bieden.

Kies voor gemoedsrust, gedegen expertise en juridische haalbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een veilige, gezonde en milieubewuste omgeving voor uzelf, uw medewerkers, uw huurders én uw gemeenschap.

Vragen of informatie aanvragen?

Het team van Oosten Project Management staat klaar om te helpen. Kunnen we U ergens mee helpen of hebt U een vraag via onderstaande knop komt u op onze contact pagina.