Asbest compliance management

Voor zakelijke vastgoed beherende klanten en asbestverwijderingsaannemers richten we ons uitsluitend op asbestrisicobeheer. Wij bieden deskundige oplossingen om vastgoedportefeuille(s) te beschermen tegen blootstelling aan asbest of handhavingsmaatregelen.

Om in te spelen op de veranderende behoeften van klanten, diversifiëren en breiden we onze management- en adviesdiensten uit. Dit stelt ons in staat om consultancy te bieden die is gebaseerd op ons erfgoed van diepe technische, juridische en beoordelende uitmuntendheid en goed geïnformeerd door onze cultuur van samenwerking, flexibiliteit en nieuwsgierigheid die een uitzonderlijke klantervaring oplevert.

Onze netwerken en diversiteit aan expertise, gecombineerd met ons ongeëvenaarde lokale inzicht en geografische schaal in Nederland én daarbuiten, stellen onze managementadvies- en adviesdienstenteams ons in staat om innovatief advies te leveren dat bruikbaar en schaalbaar is om te reageren op de kansen en uitdagingen van vandaag én morgen.