Oosten project management

Onafhankelijk advies

Laat ons u adviseren

Wij begrijpen de complexiteit

Uw juiste partner

Bij Oosten Project Management begrijpen we de complexiteit en de ernst van de uitdagingen die komen kijken bij asbestbeheer. Wij staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het navigeren door de strenge regelgeving. Onze expertise strekt zich uit tot het adviseren over de beste aanpak bij afwijkingen die worden geconstateerd door een Certificerende Instelling, een Omgevingsdienst, of de Nederlandse Arbeidsinspectie. Wij zijn bedreven in het begeleiden van het volledige proces van het indienen van een reactie, zienswijze, bezwaar en beroep conform de Algemene Wet Bestuursrecht (Awb). We benadrukken het belang van het naleven van de gestelde termijnen en adviseren u tijdig actie te ondernemen om uw positie te versterken en onnodige complicaties te vermijden.

Onze benadering

In onze benadering leggen we de nadruk op het vermijden van gerechtelijke procedures, om zowel conflicten als onnodige kosten te voorkomen. Onze strategie is gericht op bemiddeling en overleg, met als doel om een vlotte voortzetting van uw werkzaamheden te garanderen en sancties uit de weg te gaan. Onze ervaring en tactische aanpak stellen ons in staat om effectief te bemiddelen tussen alle betrokken partijen en tot een bevredigende oplossing te komen.

Laten we kennis maken

Bij Oosten Project Management zetten we ons in voor uw succes en veiligheid. Maak een afspraak met ons om te bespreken hoe we u kunnen ondersteunen en beschermen in het complexe veld van asbestbeheer.

Interne audits en kwaliteitsbeheer

Bovendien bieden we uitgebreide diensten aan op het gebied van interne audits en kwaliteitsbeheer. Wij voeren grondige beoordelingen uit van uw kwaliteitsbeheersystemen en adviseren over eventuele noodzakelijke aanpassingen om te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de huidige standaarden en verwachtingen. Onze auditor, gekwalificeerd als Lead Auditor Kwaliteitsmanagementsystemen ISO 9001:2015, beschikt over diepgaande kennis van zowel asbestinventarisatie als asbestverwijdering. Deze expertise stelt ons in staat om uw organisatie effectief te begeleiden en te ondersteunen bij het handhaven van de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus necLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit”

– Voormalige klant

Benieuwd wat wij voor u of uw project kunnen betekenen?

Ons ervaren team staat voor u klaar om u te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.