Oosten project management

Projectmanagement asbestverwijdering

Waar wij goed in zijn

Waarmee mogen we u helpen?

Van A tot Z

Bij Oosten Project Management begrijpen we dat, hoewel veel van onze klanten zich comfortabel voelen bij het zelf beheren van kleinere asbestverwijderingsprojecten, zij bij grotere of meer complexe projecten vaak op zoek zijn naar extra zekerheid. Deze zekerheid is essentieel om te waarborgen dat het werk voltooid wordt volgens de vereiste normen en specificaties, waarbij we de veiligheid en naleving van de regelgeving vooropstellen.

Wij passen het niveau van toezicht en advies aan op basis van de specifieke behoeften en complexiteit van elk asbestverwijderingsproject. Onze diensten omvatten een breed scala aan ondersteunende activiteiten.

Benieuwd wat wij voor u of uw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op

Het opstellen van aannemersspecificaties: We ontwikkelen gedetailleerde en duidelijke specificaties voor de uit te voeren werken, zodat aannemers exact weten wat van hen verwacht wordt.

Tender Management: We begeleiden het volledige aanbestedingsproces, van het opstellen van documenten tot het beoordelen van offertes, om ervoor te zorgen dat u de beste waarde voor uw project krijgt.

Beoordeling van het werkplan: We analyseren en beoordelen de werkplannen van aannemers om te verzekeren dat deze realistisch en conform de regelgeving zijn.

Site Management: Ons team biedt op locatie toezicht om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden volgens plan verlopen en dat alle veiligheids- en gezondheidsvoorschriften worden nageleefd.

Klantvertegenwoordiger: Wij fungeren als uw ogen en oren op de bouwplaats, rapporteren over de voortgang en behandelen eventuele zorgen of kwesties die zich voordoen.

Projectvoltooiing: Wij zorgen voor een grondige evaluatie en afronding van het project, inclusief de vereiste documentatie en certificeringen om te bevestigen dat het werk correct is uitgevoerd.

 

Ons doel

Ons doel is om een gestroomlijnde en zorgeloze ervaring te bieden, waarbij we garanderen dat de aannemer voldoet aan zowel hun eigen kwaliteitsbeheerssystemen als de actuele wet- en regelgeving. Door onze expertise en aandacht voor detail in te zetten, streven we ernaar om elk asbestverwijderingsproject efficiënt en veilig te beheren, terwijl we tegelijkertijd de risico's minimaliseren en de naleving van alle relevante standaarden verzekeren.

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus necLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit”

– Voormalige klant

Benieuwd wat wij voor u of uw project kunnen betekenen?

Ons ervaren team staat voor u klaar om u te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.