Oosten project management

Diensten

Waar wij goed in zijn

Waarmee mogen wij u helpen?

Onafhankelijk Advies

Bij Oosten Project Management begrijpen we de complexiteit en de ernst van de uitdagingen die komen kijken bij asbestbeheer. Wij staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het navigeren door de strenge regelgeving.

(Juridische) bijstand

Bij Oosten Project Management hanteren we hoge standaarden in onze juridische ondersteuning. Professionaliteit en integriteit staan voorop bij al onze juridische activiteiten.

Asbest compliance management

Voor onze zakelijke klanten die vastgoed beheren, evenals voor asbestverwijderingsaannemers, leggen we onze focus volledig op asbestrisicobeheer

Projectmanagement asbestverwijdering

Bij Oosten Project Management begrijpen we dat, hoewel veel van onze klanten zich comfortabel voelen bij het zelf beheren van kleinere asbestverwijderingsprojecten, zij bij grotere of meer complexe projecten vaak op zoek zijn naar extra zekerheid.

Circulaire oplossing voor asbest-sloopafval

Oosten Project Management zet zich actief in voor duurzame innovaties in de bouw- en sloopsector, met een bijzondere focus op de omgang met asbest-sloopafval. Wij zijn betrokken bij unieke projecten zowel in Nederland als internationaal, waar we innovatieve processen ontwikkelen om asbest veilig af te breken.

Benieuwd wat wij voor u of uw project kunnen betekenen?

Ons ervaren team staat voor u klaar om u te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.