Oosten project management

Over ons

Laten we kennismaken

Wie zijn wij?

Bij PMOosten Project Management zijn wij uw toegewijde partner in het streven naar een veilige, gezonde en milieubewuste omgeving. Als de enige Nederlandse onderneming opgenomen in het register van NORAC, staan wij voorop in de strijd tegen asbest en de bevordering van duurzame saneringsmethoden.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals, elk met hun eigen unieke expertise, die samenwerken om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen en voorschriften. Wij zijn er trots op dat we vanuit onze hoofdstad dagelijks bijdragen aan het creëren van veiligere woon- en werkomgevingen, ondersteund door onze geavanceerde managementmethoden en klantgerichte benadering.

Wij geloven in de kracht van samenwerking, flexibiliteit en nieuwsgierigheid om uitzonderlijke resultaten te bereiken. Onze diensten zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, waardoor we samen efficiëntere, duurzamere en veiligere projectresultaten kunnen behalen. Of het nu gaat om asbestrisicobeheer, kwaliteitscontrole, juridische ondersteuning of projectmanagement, ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Kies voor PMOosten voor gemoedsrust, degelijke expertise en juridische haalbaarheid. Laat ons u helpen een veilige en verantwoorde omgeving te creëren voor uzelf, uw medewerkers, uw huurders en uw gemeenschap. Samen kunnen we de uitdagingen van vandaag en morgen aan.

Benieuwd wat wij voor u of uw project kunnen betekenen?

Ons ervaren team staat voor u klaar om u te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.