Oosten project management

Expertise

Waar wij goed in zijn

Asbestrisicobeheer en -sanering

Bij PMOosten specialiseren we ons in de identificatie en beoordeling van asbestrisico's en ontwikkelen we effectieve beheerplannen om saneringsprojecten te coördineren. Onze expertise in het waarborgen van veiligheid en naleving van de regelgeving wordt erkend door onze opname in het register van NORAC (the National Organisation of Asbestos Consultants). Wij zetten ons volledig in voor excellente asbest compliance management diensten.

Kwaliteitsbeheer en interne audits

Wij bij PMOosten voeren interne audits uit en beoordelen kwaliteitsbeheersystemen om ervoor te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de hoogste standaarden. Onze auditors zijn gekwalificeerd als Lead Auditor Kwaliteitsmanagementsystemen ISO 9001:2015, wat onze diepgaande kennis en toewijding aan kwaliteit onderstreept.

Juridische bijstand en geschillenbeslechting

PMOosten biedt deskundige juridische bijstand en is gespecialiseerd in het navigeren door complexe juridische processen. Ons team houdt zich strikt aan de gedragscode voor gerechtelijk deskundigen, en wij zetten ons in om gerechtelijke procedures te voorkomen en effectief te bemiddelen tussen partijen om conflicten op te lossen.

Projectmanagement en consultancy

Wij bieden geavanceerde projectmanagementdiensten aan, met een speciale focus op asbestverwijdering en milieuveiligheid. Onze benadering omvat het opstellen van duidelijke specificaties, efficiënt tendermanagement, en de garantie dat uw projecten voldoen aan alle vereiste standaarden. Bij PMOosten streven we naar uw volledige tevredenheid door het succesvol afronden van complexe projecten met operationele uitmuntendheid.

Benieuwd wat wij voor u of uw project kunnen betekenen?

Ons ervaren team staat voor u klaar om u te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.